Despre Restaurant Classic

Restaurantul Classic este situat la intrarea in Baia Mare, Maramures, intre Elanco Max si fosta reprezentanta Opel. Cu o capacitate de 250 de locuri, poate primi cu uşurinţă un număr mare de clienţi. Totodata, poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile. Pe lângă aspectul minunat al sălii, meniu diversificat şi calitativ va impresiona invitații dumneavoastră.
Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari. Aceștia pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Classic este locul ideal unde vă puteți organiza întîlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viata dumneavoastră. Într-o atmosfera distinsa, clienții noștri se vor bucura de preparate delicioase pregătite de bucătarii noștri. Meniul din care puteți alege este unul variat. Aici se îmbină renumite mîncăruri din bucătăria europeana cat și specialități specifice românești. La noi vă așteaptă o ambianta de excepție, potrivită pentru aniversări sau majorate. Cele mai importante evenimente sunt nunti, botezuri, mese festive si cocktailuri. Restaurantul Classic dispune de un salon de 250 de locuri, unde puteți petrece clipe de neuitat alături de prieteni și familie. Pe timpul verii va așteptam sa va destindeți pe terasa restaurantului, o adevărata oaza de verdeața și liniște, primitoare și răcoroasa.

Organizare Evenimente

Sunteti in cautarea unei locatii pentru realizarea unui eveniment special.. ati ajuns unde trebuie!

  • Nunta
  • Botez
  • Petrecerea burlacilor
  • Zile de nastere

Contacteaza-ne

Bd-ul Independentei, Nr.: 68,
Baia Mare, Maramures
Tel: 0740 186 6850747 470 041

Pentru mai multe detalii si intrebari foloseste formularul de contact.